OneStop Reporting

OneStop Reporting

Rapportering, Budgetering & Analys


OneStop Reporting en rapporteringsportal som levereras med en uppsättning standardrapporter som tillsammans med anslutning till ert ERP-system ger möjlighet att allt görs i en webbläsare.


Kör rapporter som ger aktuella data från ERP-systemet.Med fri formateringsmöjlighet så att ni kan få rapporternas utseende som ni vill ha dem.


Använd grupper eller enskilda personer som ni vill dela rapporterna med.


Report Designer är integrerat med Microsoft Excel så man kan använda alla funktioner i Report Designer tillsammans med alla Excelfunktioner.


OneStop Reporting kan om man vill aggregera transaktion från flera företag så konvernrapporter kan skapas


Standard budgetpaket klar att användas med flertal olika rapporterKika på OneStop Reportings koncept video för att få mer information

Citat från en av våra kunder

”Det finns många webbaserade ekonomisystem, men vi behövde ett komplett affärssystem med logistik som kan effektivisera hela verksamheten. Övergången från det tidigare systemet gick smidigt. Mycket beroende på att konsulterna hos Vismas partner var väl insatt i våra arbetsprocesser och verksamhet.


”Vi litade mycket till vår Visma partner. Det är ni som är experterna och vet nog bäst hur vi ska jobba i systemet”SOCIALA MEDIER

Visma Integration

Polgate AB

Adress: Släntvägen 4, Glädjen Upplands Väsby

Info@polgate.se

All Rights Reserved Polgate, Sweden © Copyright Polgate AB