SuperOffice

SuperOffice CRM

CRM Online lösningen


SuperOffice är experter på CRM. Deras prisbelönta CRM-lösning är utformad för att underlätta hanteringen av dina kundrelationer i ett och samma system, från den första kontakten med en potentiell kund genom försäljningsprocessen till uppföljning och kundservice. SuperOffice har ett huvudmål; att hjälpa dig med att hitta, vinna och utveckla flera kunder.


SuperOffice har närmare 30 års erfarenhet av att hjälpa organisationer både lokalt och globalt att leverera CRM-lösningar för att effektivisera det dagliga arbetet och öka kundlojaliteten.


Deras prisbelönta CRM-lösning är enkel och lätt att använda och du kommer kunna utföra dina arbetsuppgifter snabbare och effektivare. SuperOffice CRM kan integreras med alla Office-applikationer och stödjer alla ledande teknologiplattformar.


SuperOffice erbjuder ett komplett CRM-paket med solida funktioner som ger dig en 360 graders vy över kunden som hjälper dig att skapa fler nöjda kunder.
SuperOffice & Visma.net - Integrationen som underlättar din offerthantering.

Integrationen mellan SuperOffice och Visma.net gör att du kan inkludera de senaste och korrekta produktdetaljerna, rabatterna och priserna direkt från Visma.net i offerten.


När en offert blir en order behöver du bara placera ordern i SuperOffice och all orderinformation skickas automatiskt tillbaka till Visma.net, redo att faktureras.


En integration mellan SuperOffice och Visma.net säkerställer automatiskt att din kunddata i SuperOffice alltid matchar din data i ERP systemet.


Nyckelfunktioner

  • Arbeta i SuperOffice Quote och hämta prisuppgifter direkt från Visma.net i realtid
  • Alla produktlistor och prislistor från Visma.net finns i SuperOffice Quote
  • Överför orderuppgifter till Visma.net genom att klicka på en knapp i SuperOffice. Inget behov för säljarna att arbeta i dubbla system
  • Synkronisera kunder, leverantörer och kontakter
  • Visa fakturor, kundtransaktioner och balans direkt i SuperOffice
  • Smart och krypterad caching gör att upplevelsen är optimal
  • Valfri tvåvägssynkronisering mellan SuperOffice Online och din bokföring
  • Överför nya kunder från SuperOffice till ekonomisystemet med ett klick


Citat från en av våra kunder

”Det finns många webbaserade ekonomisystem, men vi behövde ett komplett affärssystem med logistik som kan effektivisera hela verksamheten. Övergången från det tidigare systemet gick smidigt. Mycket beroende på att konsulterna hos Vismas partner var väl insatt i våra arbetsprocesser och verksamhet.


”Vi litade mycket till vår Visma partner. Det är ni som är experterna och vet nog bäst hur vi ska jobba i systemet”SOCIALA MEDIER

Visma Integration

Polgate AB

Adress: Släntvägen 4, Glädjen Upplands Väsby

Info@polgate.se

All Rights Reserved Polgate, Sweden © Copyright Polgate AB