Visma.net ERP AutoInvoice

Ger dig kontroll över dina fakturor


Autoinvoice består av två tjänster:


  • Utgående fakturor (Kundfakturor)
  • Inkommande fakturor (Leverantörsfakturor)


Låt Autoinvoice ta hand om distributionen av dina fakturor. Så att det mest kostnads effektiva sätt kan uppnås. Samt att du slipper arbetet med utskrifter och kuvertering


Autoinvoice kontrollerar först om adressaten kan ta emot fakturan elektroniskt, kan det göra det så skickas fakturan i första hand i det formatet.


Kanske kan din kund ta emot fakturor elektroniskt (xml format) emedan du tidigare själv har skrivit ut fakturan och skickat den med vanlig postgång. Därmed så kan kostnaden minska för er i framtiden.


Om Autoinvoice behöver skicka fakturan via e-post eller vanlig postgång så kommer den skickas i det format som du har för dina fakturor. Så inga förändringar behöver ske på fakturamallarna.


Så spar tid & pengar med att använda er av den här tjänsten.

Visma.net produkter

Citat från en av våra kunder

”Det finns många webbaserade ekonomisystem, men vi behövde ett komplett affärssystem med logistik som kan effektivisera hela verksamheten. Övergången från det tidigare systemet gick smidigt. Mycket beroende på att konsulterna hos Vismas partner var väl insatt i våra arbetsprocesser och verksamhet.


”Vi litade mycket till vår Visma partner. Det är ni som är experterna och vet nog bäst hur vi ska jobba i systemet”SOCIALA MEDIER

Visma Integration

Polgate AB

Adress: Släntvägen 4, Glädjen Upplands Väsby

Info@polgate.se

All Rights Reserved Polgate, Sweden © Copyright Polgate AB